Jeg vil i gang med et fotoprojekt - dels for at øve mig i portrættering og dels for at holde mig beskæftiget i den lidt våde og kolde tid det bliver forår :)

Projektet hedder Hverdagens Helte, hvor jeg vil have dig til at fortælle mig hvem der er en helt i din hverdag og beskrive hvorfor med 1 til 2 linjers tekst.
Jeg vil så komme ud og tage et portræt af Jer sammen. Det er dér hvor I ønsker det, omend det er på arbejdet, hjemme eller en speciel situation - der kan sættes sammen med hvorfor personen er din hverdags helt.

Det jeg gerne vil med billederne er at samle dem i en lille udstilling, der gerne skal være offentlig på nettet, og hvis de så bliver gode nok - kan de forhåbentlig evt. blive vist offentligt på en rigtig udstilling. Billederne skal være sort/hvid.
Det der er idéen med mit projekt, er at blive opmærksom på hvem der i din hverdag gør den lidt bedre, omend det er med hjælp, udstråling, nærvær eller noget helt andet. Man kan let komme til at tage den mindste hjælp for givet, og med dette kan man få sagt tak på en stille men betydelig måde.

Jeg håber du kunne tænke dig at være med i mit projekt. Det du blot skal gøre er at skrive til mig, enten via Facebook eller på mail emusenzer@me.com
Ser frem til at høre fra dig.

Lyder det rigtigt med en eskimo der går i stiletter?

At bo i Grønland er ikke altid helt nemt i forhold til at være en tøs der elsker stiletter, fede tasker, trendy tøj og mere.

Der er flere grunde dertil - klimaet for det første... Snestorm, frostgrader og dunjakker hænger ikke altid sammen med høje stiletter og en let kjole.... Så er der befolkningen der ikke er så stor, hvilket gør at der ofte tales nemt og ikke pænt om hinanden og specielt hvis man skiller sig for meget ud, har det for godt eller hvad man ellers kan finde på at snakke om...

Så kan man nemt ryge i det negative hjørne og ikke gide gøre for meget ud af sig, og derved rette sig efter den dårlige tone - hvilket jeg har gjort nemt... Men! Hvorfor egentlig? Hvis jeg gerne vil gøre noget ud af mig, så skal jeg da bare - og eventuelt overdrive når jeg så ikke er hjemme i skønne Nuuk :)

Så her vil jeg skrive lidt om min hverdag, vores rejser, mode, shopping, sko, sko og måske indimellem også lidt om sko :)

Jeg håber du vil have lyst til at følge med og eventuelt komme med dine bidrag, kommentarer og eventuelle ideer - for jeg vil elske det! 

Lidt inspiration til hjemmet

Jeg har sat mine sko op på væggen - så pynter de når de ikke bliver brugt + de fylder mindre ved at være oppe fra gulvet :)

Lad dig endelig inspirere, og giv endelig tips hvis du har nogle gode ideer ;)