1. jun, 2013

Hjemme i skønne Nuuk

Turen gik fra forår til kølig-lige-ved-at-være-der-forår hjemme i Nuuk.

Det er skønt at være hjemme, smækfyldt med energi til at nyde livet og glæde sig over de dejlige ting der herhjemme. Jeg er vild med Nuuk Center der er så gode til at udnytte deres skønne markedsplads nede foran rulletrappen, de har jo noget hver uge - hvad enten de udnytter Mors dag, Valentinsdag, sommerdage og hvad der ellers kan være! 

Jeg læste i avisen på vej herop at der havde været make-up dag i Torrak Fashion - HVOR FEDT! Gid jeg havde været der og kunne have skrevet om det i min blog. Mere af det!

Igår aftes var der Ikuala - landsindsamling for kræftramte familier i Grønland - hvor der var en masse frivillige til at være med. Det er jo helt fantastisk, en god fredag aften tager de sig tid til at tage imod penge, male børn og voksne i ansigtet, sælge snacks og drikkevarer, tage imod telefonopkald med bidrag, synge, spille og meget mere!

Med hensyn til min trang efter mode - har jeg igår modtaget det første af 3 af mine abonnementer på modeblade fra England - nemlig Harper's Bazaar, der skal være min inspiration til lækre items jeg vil finde til min garderobe og måske inspirere andre der har lyst?
Jeg vil i hvert fald skrive om dem, fortælle hvor man kan finde dem eller lignende her i byen - og igen, så er jeg med på at DU giver et bidrag eller to til hvordan, hvor eller hvornår vi andre kan blive inspirerede! 

Jeg vil kigge rundt i bybilledet og finde piger/drenge/mænd/kvinder JEG synes giver den fuld gas og tør stå ved den de er, gennem deres tøj og accesories, spørge om lov til at tage et billede og smide det ind her på min hjemmeside. Bliver det dig?