8. jun, 2013

Stadig italienske...

Juhuuu - så er det forår - jeg får cyklet og nydt udevejret! 

Hvordan hænger det så lige sammen, nu hvor det endelig er sommer og tid til at gå i alt det lækre smarte moderigtige?? Mine italienske stiletter? 
Tja, man tager jo sine italienske udesko på! Det var kærlighed ved første prøvning da de blev pakket ud af æsken i sin tid. De har været med til at få båden malet i sin karakteristiske blå bundfarve, sejlet mange ture, gået i fjeldet, cyklet og passet på mine fødder. De er behagelige uanset hvor længe jeg har dem på.

Apropos sommer og mode - så sidder jeg samtidig og ser på kongeligt globryllup i tv, hvor den svenske prinsesse Madeleine bliver gift med sin elskede. Jeg der er sådan et tudefjæs fik da også en lille klump i halsen når de sagde deres løfter... Men det der egentlig er det sjoveste ved sådan et bryllup - er da klart når gæsterne ankommer og man får deres smukke rober, accessories, sko, smykker og diademer at se! 

WOW! 
Seje smukke kronprinsesse Mary af Danmark er da én af de flotteste og klart smarteste på sådan en løber til kirken. Hun havde en smart flot moderigtig koralrød blondekjole med en matchende chiffonsjal over skuldrene så de ikke var bare i kirken. 
Dertil havde hun sølv sko og matchende clutch til - hvilket er virkelig flot og lidt anderledes, hun der normalt er til nude sko - gerne fra Prada... 

Der var prinsesse Marie lidt mere i det sædvanlige i en lys fersken, der passer flot til hendes mørke hår - og så de nude farvede sko, som også hun elsker så at have på. Hendes kjole var tilsat perler, hvilket jo gør en så enkel kjole enormt smuk.

I aften er det min tur - vi skal til spisning hos bekendte - og det må blive en cykeltur i nylonstrømper, lidt hæle og sved på panden ;)

Hvornår skal du dresses op? Har du et sæt, en kjole, en accessorie du BARE SKAL have på i denne sommer? Har du begivenheden til eller venter du på det helt rigtige til at kunne gå med det? Eller - er det omvendt.... SKAL du til noget, men mangler sættet? Ønsker du hjælp, så sig endelig til!