11. jun, 2013

Juli måneds VOGUE er kommet!!

Aaah, så kom mit længe ventede VOGUE for juli måned - jeg har ikke fået et i laang tid, da jeg ikke genabonnerede på bladet fra sidste år. 
VOGUE er bladet der giver dig de bedste updates fra alle de moderigtige personer verden over, hvilket kan inspirere til alt hvad der koster mere end nogen af os har råd til - man så kan finde i high street butikkerne snart. For er der noget de er gode til, så er det at hente trendsene hjem fra gaden. 

Jeg selv er blevet noget interesseret i mærker, hvilket jeg engang svor på at jeg aldrig ville! "PUHA, hvem gider give flere tusind for en taske bare fordi den hedder GUCCI??" Det skulle dengang hedde Mountain Hard Wear, North Face, Oakley og så videre, før jeg gad give mange penge for det, for "det er jo teknisk godt og derfor helt acceptabelt..."

Jeg har dog fundet ud af at en lækker taske i rigtig læder holder hele livet hvis du blot passer lidt på den, det er slidstærkt og de fleste topdyre og toppopulære modemærker har livsgaranti.
Har du foreksempel en Louis Vuitton taske der er flere år gammel og som så går i stykker på en del, kan du tage ind i hvilken som helst Louis Vuitton butik i verden og få den fikset - det er da ikke dårlig service, hva? 

Som sagt er jeg blevet lidt hooked på dem - og endda rigtig gerne LV.... Men, hvordan har jeg så råd til det? Ja, tænk du bare hvad du vil, men 3 ud af mine 4 ting fra Louis Vuitton er brugt og købt online - OG derved sparet rigtig rigtig mange penge!
Det kan være alt fra E-Bay til Trendsales. Jeg går nok op i mærker, men altså også op i at have råd til det. Trendsales.dk er det optimale sted at købe dyre designermærker mere eller mindre brugt og derved spare op til flere tusind kroner! 
Du skal blot være opmærksom på om det er den ægte vare du køber, og det er der gode tricks til. Bed evt. om en kvittering på selve købet eller en anden holdbar garanti for at det er den ægte vare, du nu investerer dine hårdttjente penge i.