14. jun, 2013

Lange ben - ja tak

Jeg render selv rundt til hverdag med de bedste grønlænderben - det vil sige dem der ikke er for lange :)
Meen, det er ikke altid så ønsket og jeg vil derfor gerne have dem lidt længere... Tricket er fundet, et der virker heelt fint på mig. Ikke blot at få høje hæle på, men ved at gøre noget ved tøjet.
Det er ikke altid så classy at have en helt lårkort på, med mindre man klæder det virkelig pænt og med gode accessories til. Det der hjælper på mig, er at have noget forholdvis lårkort på, men med en tøj talje på - om det så er pencil skirt, løstsiddende eller en kjole som vist på billedet, så gør det at det ikke ses lige så tydeligt at den er lårkort og knap så vulgært.

Dette fungerer også i nederdele med flæser på - hvor den skal sidde næsten helt oppe i taljen, og fungere fint med nylonstrømper indenunder, hvis ikke jeg vil have helt bare ben.

Bemærk skoene - de er dæmpet lidt ned med en kilehæl, der giver ekstra længde i benene og forlænger dem en smule ekstra i og med farven er lidt neutral. Farven nude er formidabel til stiletter for at give benene ekstra længde! 
Ikke nok med at disse kilehæle er flotte, så er de også enormt behagelige at gå i - de har en rigtig god højde, og plateauet foran gør at de ikke virker så høje at gå i.

Skal du have hjælp til at finde nederdele eller kjoler der giver længde? Sig endelig til - så kommer jeg gerne og giver dig en hånd.