18. jun, 2013

Pigen på gaden

Jeg har idag for første gang taget et billede af en kvinde der har inspireret mig på gaden - hun er en skøn 20-årig salgsassisent i Minikka.

Hvor fedt at komme ind i en tøjbutik og kunne blive ekspederet af én der er så smart og giver én troen på at hun kan hjælpe dig i det rette outfit. 
Det kan jeg faktisk mene kunne være med i en god service - at ekspedienten er inspirerende indenfor det emne hun sælger.

Hun fortæller mig at hun bliver inspireret af ingen ringere end Rihanna - som jo også i sig selv er et fantastisk stilikon der inspirerer mange kvinder over hele verden. For Uiloq er mærket ikke vigtigt, hun skal blot have det til at give god mening og ikke nødvendigvis være som alle andres - derfor køber hun lige så meget her i byen som hun kan finde på at købe online. 

Jeg ser gerne at den der skal sælge mig en vare, kan give noget af sig selv, omend det er tøj, elektronik, mad, bøger eller andet - det nytter ikke noget at en slagter med røde øjne og løbende næse står og snøfter, mens han langer mig et par bøffer over disken, eller at en sælger prøver at sælge mig en iPad ved at fortælle at den faktisk kan have både USB og Bluetooth kørende samtidig.... (der kan slet ikke tilsluttes USB til iPad...)
Jeg foretrækker at den der står og sælger mig et produkt, faktisk gerne VIL sælge det og endda allerhelst til mig - det er jo ikke for meget at forlange, er det vel?

Jeg leder videre med mit kamera her i byen - ikke fordi det er så svært, for hvor er her mange skønne, smukke, inspirerende og skønne mennesker her i Nuuk!