14. jul, 2013

Øst Vest - familien er bedst

Uanset hvor jeg er - vil familien altid være det bedste, tryggeste og mest dyrebare jeg har. Min familie er stor og blevet endnu større efter jeg er blevet gift. 

Det er utroligt hvad opdragelse gør ved én, hvor man er opvokset, med hvem man vokser op, hvordan og hvem der er omkring én.
Det lader sig vise i hvordan man selv opdrager sit eget barn, hvordan man er omkring sin eller sine elskede - og ikke mindst også hvordan man vil tage sig ud.

Noget helt overfladisk og tøset - så er jeg så heldig at jeg ikke kun har én men 2 mødre (omend den ene har ordet 'sviger' foran), der viser mig at uanset alder og temperament - så kan man klæde sig lækkert, stilfuldt og helt rigtigt. Jeg er blevet ekstra opmærksom på det her i min sommerferie i Danmark, hvor jeg altid er fuldt opdateret på alle modebladene (da de er billigere dernede) hvor flot og pænt de klæder sig. 
De klæder sig begge efter deres former, og pænt og matchende med accessories omend de "bare" er i sommerhuset - JEG ELSKER DET!

Jeg er ladet godt op, klar på at føre min kære blog videre med snak om mode, interesser, farver, accessories, kærlighed til det mere eller mindre overfladiske og ikke mindst - være stolt af det!

Jeg vil ud og få set mig lidt omkring i byen snarest, og opdatere dig og mig på hvad der skal handles til efteråret - skal du med?