25. jul, 2013

Hvilken farve til hvilken hud eller størrelse?

Vi er alle forskellige - jeg er mørkhåret og min hud er en smule mørkere end mange, og skal blot tænke på solen før jeg bliver mørkbrun ;)
Jeg kan derfor gå i stærke farver der ligger godt til håret, og fremhæver mine lyse øjne. DOG er jeg - som så mange - ofte nem til at tage en sort sikker-i-farven bluse på eller kjole, og det er nok fordi den slanker en anelse mere end den hvide der fremhæver min lille fine muffintop om maven.... Der er SÅ god til at give folk en illusion om at jeg nok venter mig en lille om et halvt års tid... Hmmm... Det gør jeg altså ikke... Jeg er bare en mor...
Eeeej, den undskyldning går sådan set heller ikke længere... Det er ligesom snart 6 år siden hun blev født... Hvad er det så?
Jeg er en livsnyder! Der elsker god mad og god vin.... Tja, den går heller ikke... For det er der mange andre der også gør, og som ikke nødvendigvis har maven dertil...

Mit bækken er der fortsat problemer med efter graviditeten fra dengang... Næææ, går heller ikke... Kunne jo måske have lavet de øvelser hver dag siden, som jeg egentlig godt ved jeg burde....
Mine knæ er - måske arveligt - ikke så stærke... Nope, diverse øvelser kunne OGSÅ hjælpe på det!
Jeg har ikke tid til træning!
Også løgn, har masser af tid!
OK - NU VED JEG DET!!! Jeg er doven. SÅ! Nu er det sagt... Hvorfor er det så pokkers svært for mig at få det gjort?

Er det kun mig der ikke kan?? 

Er det fordi hjælpemidler såsom en slanketop, slanketrusser, slankepulver er så tilgængelige?? 
For mit vedkommende, ja.... Det tror jeg faktisk. Jeg må indrømme at én af mine faste beklædninger udover trusser og BH - er en stram-min-mave-lidt-desperat-ind-top. En fin og billig én fra Bilka endda. Kald mig doven, en snyder, et fjols der falder for bladenes og modeverdenens idealer om hvilken størrelse vi piger burde være i, men sådan ser det ud for mig, og jeg synes selv det er min måde at gøre noget for mig - omend ikke det største bidrag til at være et idol, men det er vel heller ikke min hensigt. 
Jeg ER livsnyder og god til at være forholdsvis aktiv - noget naturligt i hverdagen og ikke marathonlange løbeture eller fitness i pausen.
Vores mad hjemme er altid med masser af grøntsager og salat til, der er dog også bare gerne et glas vin til og/eller en is til filmen om aftenen :)

HVIS nu imorgen ikke fandtes - så havde jeg verdens bedste dag og aften.... Hver dag :)