31. jul, 2013

Lady in red

Så skulle de nyeste sko lige indvies - knaldrøde og lækre! De passede godt til buksedragten fra Isaksen Design, jeg længe har været forelsket i, og var så heldig at finde på 50%!

Det er det fede ved os kvinder, i hvert fald mig, der simpelthen elsker udsalg og gode tilbud - for så er der jo råd til en ANDEN ting også!
Jeg har læst at man altid skal overveje grundigt om dette stykke tøj man nu kigger på, virkelig ER noget man vil gå med - så man ikke kommer til at have den i skabet de næste 4 måneder uden at bruge den... Super god idé og råd, men jeg lever ikke helt efter den selv....

Jeg kan falde for noget og synes den er lækker nu og her, (jeg lever helst idag og ikke imorgen) og det der virkelig kan få mig skubbet over kanten og købe den helt-uundværlige-og-lækre-aldrig-set-pænere-bluse er hvis den er på UDSALG! 
I know - ikke videre inspirerende eller økonomisk, for man bruger vel i længden samme beløb, man (læs: jeg) får dog mere for de penge, for der er jo masser af plads i mit skab! Det er rigtigt... Virkelig... Jeg mener det...
Har fundet et godt system - læg ikke nødvendigvis tøjet pænt foldet sammen på hylden - kast det ind og mas det sammen, så bliver hvert et lufthul og hjørne fyldt op!

Og min mand der tror jeg er et rodehoved... Jeg er bare praktisk tænkende, så der ikke skal bygges ud i soveværelset til ekstra tøjskab - med mindre han selvfølgelig insisterer og vil lave et walk-in closet :)

Hvis man nu går godt op i at have de nyeste hits og trends til efteråret, men ikke kan finde plads i økonomien til det hele, OG gerne vil have nyt - så nyd efterårsudsalget og find de sommer trends der er sat 30% 40% 50% ned og som du kan bruge til det nye, du sparer en masse penge og kan istedet for at gå hjem med 2 stykker nyt tøj - komme hjem med 4! 

Kvindelogik - er bare det bedste some times!