17. sep, 2013

Girls night out - på den fede måde

Jeg blev inviteret med til en tøseaften i Minikka - hvor de tager MIT behov i fokus og holder åbent udenfor åbningstiden... De ved godt at ikke alle lige har tiden til at ose i lang tid, i forhold til familie, job, madlavning og så videre. 

Så her kom vi klokken 18 hvor der stod glas klar til lidt boblevand, ost, pølse, oliven, slik, chokolade, frugt og godt - og blev budt velkommen af Gitte der har Minikka. 
Gitte havde inviteret sin barndomsveninde der sælger tøjmærket Stills, der er et rigtig lækkert eksklusivt tøjmærke der går op i de gode varer og hvordan de bliver lavet.l Det er ikke masse producering i dårlige arbejdsforhold i østen, det er super kvalitet og koster så også lidt ekstra - men med lidt viden og forklaring giver det oftest god mening at betale den lille del ekstra for en vare der er i luksus kvalitet, luksus materiale og som også er brugbart i hverdagen.
Hun gav en god gennemgang i deres tøj, samtidig med at hun viste hvordan det hele kunne sammensættes og let gøres fra hverdagsbrug til fest ved blot at skifte sko og/eller taske!

Genialt!

Her fik vi derefter frit slag til at prøve tøj på kryds og tværs - hjælpe hinanden - se det på andre og også det man normalt ikke ville prøve.

Sikke en dejlig forkælelse - en girls night out på en almindelig hverdag, uden tømmermænd næste dag - kun tegnebogen kan have lidt nød, men det gør vel heller ikke noget en gang imellem, når nu der bliver gjort den ekstra luksus for min skyld ;)