13. nov, 2013

Kun dyr smag?

Nej - tværtimod!
Det kan godt være jeg har fået smag for designervarer og god kvalitet i tøj, sko og accesories, men ikke desto mindre ELSKER jeg stadig H&M, Zara, Bilka, Føtex og Glitter og alle de gode andre billige mærker, butikker, brands og trends!

Der er noget særligt over at kunne gå ind i en butik stopfyldt med lækkert tøj, fantastiske sko og støvler og accesories - købe i hvert fald 5 forskellige ting og stadig gå med en regning på under kr. 600,-
Har jeg ikke ret? Endnu mere i posen for mindre end hvad én lækker dyr sko koster. 

Det gen fik jeg rigtig udnyttet og forkælet i Montréal, Canada. De har den ene lækre smækre billigtøjsbutik efter den anden på den skønne shoppegade Rue de Mont-Royal - der i øvrigt ligger i et skønt kvarter kort fra Montreal Downtown, med højhuse og storbystemning. 
Lige præcis med støvler som dem på billedet er der alligevel ikke noget der slår en billigbutik - fordi de koster $20 og kun holder den ene sæson man gider bruge dem og synes de er supercool!
De støvler jeg så ved holder flere sæsoner modemæssigt, dem kan man altid (nå ja... altid og altid...) købe i den lidt dyrere version, hvad enten det er italienske designer læderstøvler eller Altos udemærkede og flotte støvler også lavet i læder, måske blot mindre miljørigtige og lidt ringere kvalitet. 

JEG vil aldrig miste sansen for at gå i Bilka og falde for deres lækre og meget billige varer - for de holder så længe moden på netop den vare holder, og de giver rum i bugdetet til andre ting også.

Imorgen vil min jagt på gode grønlandske og lokale julegaver begynde og jeg har mit kamera i hånden - så se efter det røde lækre Nikon og giv endelig flere praj på idéer til siden ;)