3. dec, 2013

December - kun god og stilet smag?

Kun stilet og god smag?? Det er der helt sikkert nogen der gerne vil, ikke helt kan føre stilrent igennem og alligevel prøver, fordi det ser så godt ud i boligmagasinernes sider der fremviser de smartes hjem - men kommer julestemningen helt frem af det?

Ikke for mig - jeg vil nu gerne have noget flot julepynt der holder sig i rene flotte sølvfarver, med råt træ og retronisser i genbrugshalløjsa, men men men... Jeg kan ikke undvære al den knaldrøde, skrig-julegrønne og usmagelige overglimmer og shiny julepynt der er gemt i kassen fra sidste år... og sidste år igen... 
Julen skal da netop ikke være dæmpet ned til højst sølv rensdyr, en lyskæde (i hvid og neutral farve selvfølgelig) et juletræ med LEVENDE lys i Georg Jensens lyseholdere og så videre, der skal knald på med alle farver, guirlander, kræmmerhuse, flettede hjerter, kravlenisser i pap, sprældemand hvor den ene arm hænger lidt for meget - og ikke mindst det rene LAS VEGAS udenfor i lysshow, hvor farvene ikke matcher noget som helst andet end at skrige: "HER ER DET JUUUUUUL!!!"

For min skyld behøver man ikke have undskyldningen med at have børn eller ej, ens indre barn kommer jo netop FREM i julen - gør den ikke?

Det er min mening om julen - hvad er din?