14. jan, 2014

Husk liige dig selv

Palæo, træning, fitness, cross fit, løb, spinning.... Hele tiden bliver jeg mindet om al den træning jeg ikke når. Går man ind på Facebook for lige at tjekke, får man mindst 2 billeder eller opdateringer om hvor dygtige, seje, udholdende og fantastiske alle de andre er... Blot for at minde mig om det jeg ikke når... Død trættende!
Behøver jeg virkelig vide at xxx liiige nåede at støvsuge, tage en løbetur OG lave den sundeste mad INDEN hun skulle til yoga? På en hellig søndag hvor man egentlig burde ligge på sofaen som mig og se en god tv-serie??
SKAL jeg vide at instant nudler er pisse usunde, når de bare er så nemme og lækre?? At Coca Cola ikke gør andet end at ætse min krop og tænder?

Ja, sådan kan man vælge at se det.... Hvilket jeg må indrømme at jeg kan have en tendens til at gøre nogen gange... Kedeligt, men det er sådan det er.
Jeg har heldigvis også en hel del af mig der helst ser positivt på tingene. Jeg kan da egentlig godt se at de posts på Facebook er en god information, der kun går ud på at lære mig lidt om de forskellige ting, og ikke mindst om hvilke farligere ting jeg bør holde mig fra. Det er da ren luksus at nogen faktisk vælger at fortælle MIG at jeg kan leve længere ved at tage nogle ret så simple og nemme valg. 
At de så lige har tiden eller blot tager sig tiden til at træne flere gange om ugen, er jo egentlig ikke meget mere end at jeg bare tager ud på løbebåndet ude i ekstraværelset - eller at de spiser alle mulige sunde ting, måske som noget ekstra ordinært siden de skal skrive om det på Facebook, for hjemme er der aldrig et måltid hvor vi ikke har grøntsager til i massevis - som tilbehør til vores luksus økologiske kød vi selv har skudt i vores fantastiske natur. 

Jeg kiggede lige på mig selv og min dårlige samvittighed - og fandt ud af at jeg blev muggen og gnaven over en fantastisk hjælp og info fra alle mine Facebook venner, der ikke er ude på at gøre mig til grin eller til et dårligere menneske - men at det jeg føler jeg ikke når, men gerne vil (eller i hvert fald føler jeg SKAL) skyldes en dårlig samvittighed, der er nemmere at kaste videre på andre og så skyde skylden på, end at vende det om og se på mig selv. 

Jeg er skøn, sund og utrolig god til at udnytte min tid, omend det er den fedeste tv-serie på Netflix, gåturen med hunden, den ekstra håndfuld slik, løbeturen på båndet, grøntsagerne der er en selvfølge eller blot at rette mig op og sige til mig selv at jeg er god nok og gør mit bedste for altid at kunne have et smil på læben. Det er ikke det samme for dig som for mig nødvendigvis.

Lev, elsk og spis!