16. feb, 2014

Aaah, ny inspiration

Jeg er netop kommet hjem fra en super tur i Miami Beach. En by hvor ALT bare er muligt, hvad enten det drejer sig om tøj, make-up, stil, mad, drikke, shopping, underholdning, aktivitet og hvad der ellers kan findes på.

Min egen stil bliver altid tonet en rigtig god tand op, når jeg er et sted som Miami - der er ingen lange blikke hvad enten du er dressed-up, -down, kikset eller smart, om det er med læbestift på til morgenmaden, eller en lækker fin sommerkjole og flade ballerinaer, så er der plads til dig.
Jeg gik med en farve på læberne hver dag - og egentlig mest i mine læderballerinaer fra Magasin (der UDEN tvivl er verdens bedste! Fra første sekund du prøver dem, kan du gå jorden rundt uden de gør ondt), fordi vi gik så meget dagen lang, mine solbriller fra Guess købt på et af de mange outlets der er derovre, og som ligner en million trods den billige pris.
Jeg er forelsket i USA - på grund af mulighederne. 

Miami Beach er selvfølgelig et sted for sig, med hensyn til stilen, tøjet og hvad du kan komme af sted med, det er jeg godt klar over - men det er nu et fantastisk sted alligevel, det er så vildt at selv hundene er gejlet op og kommer til "frisøren" og går helst ikke uden sko.... Forfærdelig.... FEDT!

Nå, men turen var fantastisk og jeg fik RIG mulighed for shopping - min rejseledsager er en sikker vinder af titlen "Verdens-mest-tålmodige-ægtemand", hvis den altså fandtes... Jeg er vild med at gå og ose, og kan nemt bruge flere timer på egentlig ret få butikker, ved bare at gå og tjekke alle varer ud... og måske købe en enkelt eller to, jaja - helt tabt bag en vogn er jeg jo ikke, men på vej hjem havde vi få timer i Reykjavik. Og DET er altså også bare én af de fedeste byer på min liste. Islændingene er simpelthen bare et skridt foran de fleste (og det vil så sige 3 foran Grønland... Sorry to say...) - de er fremme i moden, ved at have deres egen stil derovre, og det er med blanding af deres egen uld, fiskeskind, læder, og aalle mulige andre slags stof og materialer. De har en hel del butikker med brugt tøj - ikke bare i den stil vi kender det fra Røde Kors, men butikker der rejser rundt i verden og finder de vintage varer de gerne vil sælge - eneste minus er at man i princippet køber brugt tøj til en almindelig halvdyr pris - men til gengæld har du noget ikke så mange andre har.

Jeg faldt helt vildt i tønden! Jeg faldt for én af deres pelse i sort kanin, med kortere ærmer, som egentlig ikke er super praktisk hertil, men jeg gjorde det alligevel!
Først får jeg den tanke at jeg da ikke kan "pull it off" - men så tænkte jeg (heldigvis) at selvfølgelig kan jeg det!!! Jeg købte den og vil BO i den resten af vinteren, foråret og helt sikkert også det meste af vores halvkølige sommer! Fordi jeg kan og vil og MÅ!

Har du en pels, jakke eller noget andet du ikke mener du kan pull off? Så glem den dumme tanke og hop i den! Hop i dem! Hop i det! Hop i lige hvad du har lyst til - for du må og kan :)