24. mar, 2014

Masken på

Jeg er én af dem der helst ikke går ud for døren uden make-up på - der føler det lidt katastrofalt og nøgent og forkert ikke at have mine bryn tegnet op, øjenskyggen der gør mine øjne lidt større og mascaren der får mine øjenvipper til at ligne lange lækre perfekte vipper.

Er det overfladisk? ja, det er det vel lidt - og jeg ikke særlig ked af at indrømme det :)

Når man ser mig uden make-up kan man tydeligt se at mine bryn ikke er særlig kraftige, de er der nærmest ikke, og mine øjne er så små og ikke særlig tydelige. Det synes jeg selv ikke er særlig pænt, det er for kedeligt til mig. 

Når jeg er solbrændt og dejlig brun, går jeg mindre med sminke. Den mørkere kulør gør altid én lidt kønnere. Dog bliver mine bryn fortsat tegnet let op, men øjenskygge og mascara bliver der sparet mere på.
Hvad synes jeg om dig uden make-up? Jeg synes ikke noget bestemt, der er stor forskel på hvorfor nogen har det på og hvorfor nogen ikke har. For eksempel er der dem der simpelthen bare er tilfredse, har kraftige nok bryn og vipper til at det er unødvendigt med noget på. Og så er der dem der ikke gider. Jeg synes det er synd hvis man ikke har lyst til at gøre noget ved sig selv, og hermed selvfølgelig ikke sagt at ALLE skal gå rundt og ligne en klæd-ud-dukke til dagligt. Men den lille detalje med at have tænkt over outfittet, sat håret, kommet mascara på eller blot lidt rouge på kinderne, gør bare en forskel.

Jeg GØR noget ud af mig selv, for min egen skyld - men så sandelig også for min elskede. Det kan godt være at vi er gift og jeg ikke skal ud at score nogen, men jeg vil aldrig miste lysten til at gøre noget ekstra ud af mig selv og se godt ud for ham. 
For mange kan blive dovne og miste lysten til at gøre noget ud af sig, hvilket kan resultere i at man mister selvtilliden. Det kan gøre at man ikke føler sig sexet nok og derfor ikke vil være sammen med sin kæreste - og det kan videre udvikle sig til at man stille og roligt glider fra hinanden... Jaja, nu lyder det dramatisk - men JEG vil ikke miste lysten - jeg ser på min mor der nu efter 35 års ægteskab med min far STADIG gør noget ud af sig hver dag. Hun sætter håret, lidt make-up, lækkert tøj og kysser ham - og hans kærlighed er MINDST lige så gengældt. Han åbner døre for hende, giver hende jævnligt stadig blomster og ringer til hende minimum 5 gange om dagen, hvis de er fra hinanden. De glemmer aldrig hinanden, at holde liv i kærligheden og forelskelsen - og ikke mindst at fortælle det til den anden.

Noget der kan virke overfladisk - behøver ikke altid være så negativt :)