4. maj, 2014

100 happy days

Jeg har meldt mig på 100 Happy Days - ved du hvad det er?

Det er en ting du gør kun for dig - du skal i 100 dage, hver dag sætte et billede på Facebook, Twitter, Instagram eller hvor du end har lyst, der gør dig glad lige den dag du gør det.
Det er ikke for at imponere andre eller gøre dem jaloux eller tro du vinder noget ved at gøre det, det er ren og skær fordi det giver DIG en god følelse og gør dig bevidst i at være glad for de omgivelser der er omkring dig.

Idag har var min dag 1 - og den valgte jeg at vise min glæde ved, at vise et billede af min friskpressede juice med en bombe af vitaminer, som jeg nød med min elskede i solen på vores skønne terrasse. 
Når jeg så sidder og tænker efter, kunne jeg også have fortalt om min mor, der idag er blevet overrasket af et super initiativ, hvor man kunne nominere en person til at blive overrasket med en gang friske hjemmelavede flødeboller - bare fordi man fortjente det. Jeg nominerede hende fordi hun simpelthen er det mest fantastiske, stærke, elskelige, seje kvinde jeg kender - uden tvivl! 
Jeg kunne også fortælle om mine 2 løbeture idag - der allerede har givet mig energi og glæde over at komme i gang igen. 

Jeg glæder mig allerede til imorgen - hvor jeg påny kan påminde mig selv om hvilken lykkelig tilværelse jeg har. Ikke for at gøre dig misundelig - men fordi det virkelig glæder mig selv at vide hvor godt jeg har det.
De skrev på siden hvor du tilmelder dig, at 71% havde mislykket at gennemføre det, og havde grunden at de ikke havde tiden til det.... Men kan det passe? Har DU ikke tiden til at være lykkelig? Være glad?

Man kan så nemt tage tingene for givet - og derfor synes jeg det er en genial idé at huske én selv på hvor godt man egentlig har det.
Du skulle tage og prøve det - det kan ikke gøre andet end at give dig bevidsthed om din lykkelige tilværelse.

Vil du tilmelde dig det - gå ind på www.100happydays.com