22. jul, 2014

Tiden er kostbar - men behøver ikke være dyr

Jeg har ferie - og stornyder det! Derfor har jeg også haft lidt pause med at skrive blogindlæg - men synes nu det var på tide at komme med et nyt af slagsen :)

Jeg spurgte lidt til om du havde et forslag til noget at skrive om, og fik blandt andet et tips om at skrive om ure.
Hvad menes der med det? Tja, jeg forstår den som hvordan vælger man det rette ur?

Min samling er efterhånden blevet til nogle stykker - jeg har flere forskellige mærker, et Michael Kors, et Dyrberg Kern og flere Skagen ure. Mine Skagen ure er med læderrem og firkantede skiver, der er lidt underspillede og meget hverdagsagtige - hvor de to andre er dem på billedet. 
Engang gik jeg kun med Skagen urene til hverdag, men kom til at tænke på at det da er helt fjollet ikke at kunne gå med de andre til hverdag også. Det er spild af gode accessories ikke at benytte dem til hverdagsbrug. Man skal da leve lidt hver dag ikk?

På billedet har jeg været så fræk at have begge meget pyntede ure på på én gang, og til festen jeg skulle til var der også en person der spurgte mig hvorfor jeg havde det. Jeg svarede at det jo blot er en accessorie og at andre kan have mange armbånd på - så hvorfor ikke ure også?

Min tro på et tidspunkt var at jeg helst kun ville have ure i rigtig god kvailtet - men efterhånden er jeg nået til at ville have mange flere i min smykkesamling, der er både dyre og helt billige, for så kan de jo skiftes ud hver dag om jeg vil. Jeg kan have et på hver arm, to på én, tre på den anden og så videre. Det er en praktisk pynt der viser mig tiden og får mig til at se feminin og pyntet ud :)

Jeg drømmer dog om lidt flere ure fra Michael Kors, for jeg er vild med det mærke - jeg synes det er overkommelige priser der ligger på omkring 1.000 - 2.000,- kroner (jaja, det er stadig mange penge - men vendt op imod Georg Jensen til 10.000 eller Rolex til 40.000,- så er det ikke så uoverkommeligt). Finder jeg et lækkert ur på udsalg er det jo bare endnu bedre! 
Udsalg er min yndlingssæson med hensyn til shopping - dem er der flere gange om året. Jeg får ved hjælp af min kvindelogik mange flere ting hjem i skabet! 

Vil du ikke nok uploade et billede af dit yndlingsur på min Facebook? Så skal jeg nok den næste tid finde billeder af lækre modeller, både dyre og billige - og sætte dem op på min Facebook profil - følg mig på facebook.com/EnEskimoiStiletter