23. jul, 2014

Mig i bikini??

Har du det godt med din krop? Eller har du som såå mange andre - at der er én (eller flere...) ting du gerne ville ændre hvis du kunne?

Når jeg er på stranden og ser på alle de andre kvinder der kommer gående, ser jeg meget efter dem der går i bikini. Specielt dem der har en lignende mave som min egen, med lidt ekstra fedt på, strækmærker og en "sjov" navle... Og hvad tænker jeg? "Hun ser da hamrende godt ud! Sejt hun går i bikini!" - og hvorfor er det så lige at jeg så ikke selv går i én? 
Er det fordi jeg tror at ingen andre kan tænke det samme som mig? Altså at de måske kunne misunde at jeg tør og faktisk synes at jeg ser rigtig godt ud i den?

Jeg har jo i længere tid haft nogle issues med min krop, ja specielt min mave - men har også haft en lang og rigtig god terapi med mig selv, hvor jeg blandt andet har delt mine tanker med dig, der også har bidraget med input og meninger omkring emnet om at få den opereret - og er kommet rigtig langt i forhold til at acceptere min mave og ligefrem elske den. Derfor kan jeg nu mærke, at jeg snart er klar til at drage i bikinien og få noget sol på maven. 

Næste sommerferie eller bare solferie - vil jeg derfor investere i en bikini. Jeg har længe savnet at eje én, og ikke gidet købe den, da jeg jo vidste at den ikke ville blive brugt. Jeg synes at det klæder kvindekroppen at have bikini på, og vise vores smukke kurver frem, og synes mere og mere at alle kvinders former, uanset om de er store eller små, er smukke. Nå ja, en bikini er ikke mént for alle, men de fleste KAN bære den - og burde gøre det hvis de inderst inde gerne vil, men bare ikke tør - fordi de andre jo bare vil kigge efter mig.

Går du i bikini? Hvis ikke - hvorfor?