28. jul, 2014

Børn og fulde folk....

Jeg stod engang i svømmehallen med én af mine elever fra mit arbejde, og hun kiggede op på min mave der er lige foran hende, dækket i min badedragt og siger: "det er som om du har en baby inde i maven" og jeg svarer: "ja men det har jeg ikke", og hun svarer tilbage: "er det bare fordi du er så fed?" Hahahaha, "ja, det er det vel" svarer jeg, lettere overrasket - og hun krammer mig og siger at "den er dejlig"! 

Min datters tilgang til min mave er at den er verdens dejligste, blødeste, lækreste og skønneste. Er jeg ikke heldig? En ener? Næ, vores børn og nærmeste elsker nemlig én præcis som man er. Og alle andre ser slet ikke så detaljeret på dig, som man selv går og tror.

Børn er bare ærlige - et hundrede procent ærlige og ligetil! 
Det er det bedste ved at arbejde med børn, for du er aldrig i tvivl om hvad de mener om dig, og kan regne med at det de siger højst sansynligt ikke er for at såre dig, blot fortælle dig verden som den ser ud i deres øjne. 

Jeg tænker på dette emne nu igen, fordi jeg bliver konfronteret lidt i mine selvskøre tanker om min krop foran mine 2 bonusdøtre. De har et helt andet forhold til det med kroppen, da de lever i en anden kultur i et andet land, hvor man ikke viser sin krop frem - og jeg kan mærke min usikkerhed omkring min krop omkring dem. Egentlig tror jeg ikke at de vil tænke noget videre særligt over min mave, men måske blot spørge naivt ind til den. 
Vi skulle her til aften ud at løbe en aftentur allesammen og jeg fik sagt til den ældste at hun ikke behøvede sin t-shirt på, men kunne nøjes med at løbe i sin top, fordi det ville blive for varmt - hvortil hun spørger om jeg også smider min løbetrøje og løber i min sports-bh, og nej - det kunne jeg da ikke finde på... Og hvorfor ikke? Jeg kan da ikke sige at det er fordi jeg føler mig for buttet eller har en grim hvid mave... Jeg svarer bare at jeg altid løber i dette...

Øv mand, hvornår f..... ryger den åndssvage selvdestruktive tanke om den skide mave??! Næste år! Næste sommer vil den komme frit frem og blive solbrændt! 
Tror du på det?? Egentlig tror jeg måske ikke 100% på det selv, men vil virkelig gerne... Altså tro på det...