14. feb, 2015

House of cards

Har du set serien? Den er helt fantastisk! Kevin Spacey spiller som sædvanligt helt perfekt i sin rolle, og den er lavet fedt med den måde han "taler" til én :)

Hvis du ikke ved hvad den drejer sig om, er det omkring amerikansk politik - umiddelbart ikke min stærke side, da politik i det hele taget altid har været lidt tungt for min interesse, men jeg lærte meget og ikke mindst blev "uddannet" lidt i deres system. 
Det der er så spændende er også det helt igennem ulækre spil der foregår i filmen, den måde de helt ufortrødent bruger ikke bare albuer, men hele kroppen og al deres magt, for at komme frem, om så folk skal lide eller noget værre.
Man finder sig selv i at tænke "godt det bare er en film"... MEN! Kan du gætte hvad jeg tænker? 

Jeg tør ikke sige det højt, for så kommer de bare efter mig... Eller min elskede….. Nåå nej, det ER jo allerede tilfældet. 

Jeg har ondt af vores fantastiske land, der har så gode forudsætninger, med stærke erhvervsfolk der gerne vil landet det bedste, og kæmper for det - og et naboland der vil hjælpe os på benene økonomisk og rådgivningsmæssigt, mens der så sidder nogle små mennesker der tror magt er alt, og at de kan styre alt og alle ved at få dem ned med nakken, og vise hvem der bestemmer. Jeg får lyst til at flygte... Langt langt langt væk. Fra de %€#&/%?!”#€, men det hjælper heller ikke noget. De skal ikke have lov at vinde over mig.

Spændende at se om min lille bitte blog nu får noget opmærksomhed. Om der pludselig bliver fundet noget snavs frem jeg har gjort tidligere? 
Mon ikke man lige kan finde frem at jeg engang har stjålet et par sokker og dermed ikke er egnet til at arbejde med børn? Eller at jeg har skrevet 20 minutter mere på en timeseddel engang, og derfor fiflet med mine papirer og burde landsforvises? De skal i hvert fald nok prøve, hvis først de mener at jeg kan være en trussel. 

Hvis nu du skulle sidde og læse med, hr. Jeg-vil-være-kongen-over-alle-i-Grønland, så kom bare, det ville ikke overraske mig at du prøvede.