Fotoalbum

Bugdet versionen er fundet hos InFashion der har denne superlækre bløde cardigan der kan bæres på forskellige måder, her lukket med en skjorte under. Blandingen er: 60% Nylon 40% Angora Prisen er KUN kr. 399,95! Der er jo næsten råd til 2 ;) - og tro mig, når du først har prøvet den på, får du lyst til at have den i flere farver :)

Her ser du den grå version af bugdet fundet på den uldne cardigan. Jeg har valgt at have den åben med en ærmeløs skjorte med mønster, for at bryde det lidt neutrale look en grå farve kan give. Vælg en farverig langærmet t-shirt hvis du vil give den mere spræl! Blandingen er fortsat: 60% Nylon 40% Angora Og prisen kun kr. 399,95

På udkig efter bluserne idag, faldt jeg for disse skønne sprælske bukser! Det er Modström og fundet hos InFashion til kun 449,95! De kan give en almindelig sort cardigan et pift :)

Samme bukser lidt tydeligere ;)

Denne lækre bluse fra Bror & Søster, der er unik og hentet i Paris personligt - er en luksus blanding af intet mindre end: 30% Uld 30% Cashmere 30% Bomuld 20% Angora Prisen er kun kr. 599,95! Med de fine detaljer behøver du ikke være casual eller kedelig i en lun bluse! Den kan du nemt holde dig varm OG super feminin i - bær den med en lille top indenunder eller en lys skjorte

Endnu én af Bror & Søsters lækre unikke Parisiske luksus uldblandinger! Denne feminine har en fræk detalje med kranier - der fortsat holder en sæson, og som giver modspil til det fine og lækre stof, sæt en statement halskæde til for ekstra cool look ;) Igen med blandingen: 30% Uld 30% Cashmere 30% Bomuld 20% Angora Prisen er kun kr. 599,95!

Her igen den samme - dog med en matchende sølv stor halskæde der matcher kranierne! Igen med blandingen: 30% Uld 30% Cashmere 30% Bomuld 20% Angora Prisen er kun kr. 599,95!

Denne tredje model jeg fandt hos Bror & Søster er denne flotte mørk lille bluse med endnu en feminin detalje og her sat sammen med et par rå store øreringe til! Igen med blandingen: 30% Uld 30% Cashmere 30% Bomuld 20% Angora Prisen er kun kr. 599,95!

Luksusversionen af den uldne sweater/trøje, finder du hos ITtuMan - der fører det populære danske luksusmærke By Malene Birger. Disse 2 bløde trøjer er samme model dog én kort og én længere model. Den creme farvede har jeg valgt forsiden liggende op og den grå lange model, viser hvordan ryggen er, med en fin dyb detalje. Blandingen på bluserne er: 50% Uld 50% Angora Pris: Kort model: kr. 1.399,- Lang model: kr. 1.599,-

Dyreprint er lidt rå - og passer derfor rigtig flot til en lædernederdel og kilehæl til. Du kan bære sættet med tykkere strømpebukser heroppe i det kolde, og en blød cardigan til - til hverdagen, og have bare ben og en lækker clutch til aftenen ;) Sættet fås for kun ca. kr. 1.580,- hos Infashion!

Dette sæt er en lidt tydeligere print i hele nederdelen, hvor der i top og cardigan er en flot neon farve, der ikke blot er super hot for tiden, men også helt perfekt til vores lidt mørkere hud heroppe! Igen - kan du vælge at tone det lidt ned med et par lækre sneakers til hverdag og så en flot stilet og måske en tætsiddende sort cardigan eller tynd læderjakke om aftenen :) Dette sæt fås for kun ca. kr. 960,- inkl øreringene hos Infashion!

Bemærk den lille frække detalje med grønlandsk inspirerede øreringe i neon gul - de er bare lækre!

The 5 Elements

Det er blevet et nostalgisk ikon med den gule farve og rensdyret

De er enkle, flotte, pynter fint og er en fantastisk gave

Måneden er december og jeg har valgt månedens item - er FLERE items!

Måneden december byder nemlig ind til at vi skal få købt de sidste få julegaver vi ikke liiiige nåede resten af året 
Jeg var nu tidligt ude med flere gaver, hvilket samvittigheden har været helt i top over - glemte dog alle de sidste mange endnu.... MEN! 
Det er da OK! 
Vi har jo et kæmpe lækkert udvalg heroppe i dejlige Nuuk! Jeg har blandt andet været nede hos Inuk Design - og set nogle af hendes helt vildt lækre varer!

Billederne herunder viser en nostalgisk taske med ikonet 'Ole's Varehus', hendes fantastisk enkle men flotte træfigurer i par med en mand og kone og så noget nyt der dog for Lis selv ikke er helt nyt - nemlig hendes The 5 Elements, der er flot porcelæn med eget design!

Blot lidt idéer til julegaveindkøbene - jeg LOVER at finde flere dejlige gaver i byen ;)
GLÆDELIG DECEMBER 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •