Hverdagens helte

Ann har nomineret sine 3 skønne børn fordi "Det er mine hverdagshelte der ubetinget giver hinanden og mig kærlighed. De er det der gør livet helt specielt!" Her leger hun i sneen med Kuluk på ryggen, Ilik ved sin side og Inumineq til højre.

Aila (til højre) skrev: "Min hverdags helt er helt klart min veninde gennem snart 16 år Uiloq Heilmann. Hun støtter mig i alt og især nu hvor jeg er blevet mor. Hun er en engel uden vinger, hun fortjener ros og tak"

Michael siger: "Emilie er den som binder vores familie sammen. Hun er min helt"

Rikke (i rammen) bor i Canada, men har Krissie i Nuuk som sin helt, men derfor kan man godt tage et billede af dem. Rikke siger: "Kœre Krissie, af hjertet tak for at vœre en fantastisk veninde - og af hjertet tak fra alle de børn du har hjulpet med et sted at vœre når livet er svœrest"

Heidi (til venstre) siger: "For nogle år siden led jeg af en efterfødselsreaktion, men Laila formåede at lokke mig til spinning, da hun lige var blevet uddannet spinningsinstruktør. Motion er nu blevet en fast del af min hverdag og Laila er stadig rigtig god til at støtte mig og inspirerer mig til hele tiden til at flytte grænser. Efter fødslen af min yngste sidste år, har jeg tabt 25 kg. I dette projekt har Laila været en fantastisk motivator og uden hendes ros og opbakning var jeg aldrig kommet så langt"

Lena (til højre) siger: "Jeg har mange der kan kaldes mine hverdags helte, men jeg vil gerne nominere Kathrine, fordi hun igår sendte mig et hjerte, da jeg mest af alt trængte til det. Og det har hun det med at gøre på de helt rette tider. Og så er hun i øvrigt noget af det mest inspirerende og jordnære menneske, som jeg kender"

Susanne (til højre) siger: "Ursula er min hverdags helt, hun møder mig altid med smil og et dejligt "hej" jeg bliver glad uanset, det humør jeg kommer med, hun acceptere altid en god forklaring, på mine dobbelt og tredobbelt aftale bommerter, med et SMIL"

Julie (man kan se) siger: "mine elever er startet fra nul og kæmpet sig så sejt til hvor de er nu i deres politiuddannelse - de er derfor inspirerende og mine hverdags helte"

Karoline siger "han har været min helt i næsten 40 år, som altid har været min støtte og min elskede"

Tina siger: "Min hverdags helt er Heine, som i øjeblikket er en kæmpe støtte for mig (som altid) i forbindelse med kvalmen og hormonerne ved min graviditet -nu er jeg i uge 17, og begynder at få det bedre.. -og han holder mig stadig ud og støtter mig hver dag!"

Mette (til højre) siger: "Min hverdagsheltinde er min tvillingsøster Charlotte ❤️ Hun er der altid for mig uanset hvad og motivere mig til at træne og holde mig sund. Tak til min Cha ❤️"

Camilla siger: "Min helt er min storebror Lasse han har altid været der for mig og er der stadig uanset. Lasse inspirerer så mange mennesker hver dag ved at lave det han elsker. Crossfit hjælper alle der har brug for det og så har han en skøn lille familie der giver så meget kærlighed min vej"

Charlotte (til højre) siger: "Én af mine hverdagens helte, er min skønne veninde Marianne Meinel. Hun er ALTID klar med en hjælpende hånd og et kram når der er brug for det - og jeg bliver glad i låget af hendes selskab <3"

2. klasse fra NIF siger: "vores helt er Susanne der har været vores klasselærer i 2 år, hun har lært os en masse. Vi vil savne hende når hun stopper til sommer"

Solveig (på billedet, sidder i Danmark) siger: "Min helt er min veninde Elise Bruun, hun er ikke mindre end fantastisk ❤️ Hun har altid været der for mig 100%, også selv om vi nu er så langt fra hinanden ❤️ Venligst gi hende et kæmpe kram fra mig ❤️"

Oliver (til venstre) går i 3. klasse og spurgte mig: "vil du ikke tage et heltebillede af mig og Malik fra 4. klasse? Han gør mig altid glad" <3

Sofie (i midten) har Emilie (til venstre) og Karen (til højre), der er hendes lærere til daglig,som sine 2 hverdags helte, de har begge været en uvurderlig støtte og hun holder utroligt meget af dem begge <3

5. klasse på NIF har nomineret deres klasselærer igennem flere år, som deres hverdags helt. Hun stopper desværre til sommer og flytter til Danmark, så derfor ville de sige ordentlig tak til hende med et billede :)

Marianne sidder med sin hverdagshelt Jeppe og deres lille datter som er det dejligste lille mirakel - "Jeppe hjælper til, er der som den bedste far og kæreste"

Har du én eller et par personer der gør din hverdag lidt bedre? Én du vil kalde din hverdags helt?
Så kan du skrive det til mig, med 1-2 linjers tekst om hvorfor - og så vil jeg komme ud og tage et portræt af dig og din helt og lægge det ind her på siden.

Når man har en person der til daglig kan give én et smil på læben eller ånde lettet ud, fortjener de oftest et kram eller et tak - og dette er én måde at gøre det på.

Skriv endelig her på siden, min facebook eller en mail på emusenzer@me.com

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •